Molenberg 81 - 2460 Kasterlee
Tel.: 014 96 01 97
Contacteer ons!
contact

Laat uw bomen vellen

Net zoals u ziek kan worden, kan de gezondheid van bomen ook schade oplopen. En ook weer net als bij u is er dan de nodige verzorging nodig. Bomen Vercammen in Turnhout is vertrouwd met diverse specifieke boomwerken, van snoeien over vellen tot ontmantelen.

Oplossing op maat

Niets is leuker dan frisse en fleurige bomen in uw tuin. Wanneer u een verminderde conditie vaststelt, een boom te groot wordt of door ouderdom of ziekte dreigt om te vallen, neem dan spoedig contact met ons op. We komen ter plekke de diagnose vaststellen en leggen een pasklare oplossing voor.

Een kleine greep uit ons aanbod van algemene boomwerken

  • Snoeien/vellen
  • Vrijmaken terrein
  • Stronken uitfrezen
  • Knotten

Onze betrachting is om in elke situatie uw boom niet te beschadigen, evenals voor de bescherming van uw huis en tuin te zorgen.

Contact

Elke situatie is anders en dus wordt elke situatie anders aangepakt. Eén constante is dat we altijd ter plaatse de nodige vaststellingen komen doen. Zodoende kunnen we de noodzakelijke werken goed inschatten en u een correcte prijs geven. Neem contact met ons op, een betrouwbare partner inzake algemene boomwerken en het vellen van bomen in Turnhout.

Clikc+