Molenberg 81 - 2460 Kasterlee
Tel.: 014 96 01 97
Contacteer ons!
contact

Bomen snoeien en vellen

Bomen worden oud en té groot. Nadien is het geen sinecure om zo een mastodont tegen de grond te krijgen met de garantie dat er geen schade aan uw huis of tuin komt. De ervaring van Bomen Vercammen is uw garantie, een bekwaam team dat het vellen en snoeienvan bomen in Turnhout voor hun rekening neemt.

Vellen

Op delicate plaatsen ontvellen of ontmantelen we gevaarlijke bomen. Daarbij nemen we alle veiligheidsvoorschriften in acht. We maken gebruik van klimmateriaal en indien nodig een hoogtewerker. Bomen die kunnen omvallen, vormen onze specialiteit. Indien nodig wordt de boom ontmanteld.

Snoeien

Wanneer bomen niet ziek zijn of dreigen om te vallen, dan kan het overwoekerende gedeelte gewoon worden gesnoeid. Voor zowel verlichtingssnoei als ter bevordering van de natuurlijke groei mag u contact met ons opnemen. We hanteren verschillende snoeivormen: opkronen, uitdunnen, begeleidingssnoei, 

Ook het opkronen, uitdunnen, knotten, reduceren en verwijderen van dode takken van uw bomen behoren tot onze mogelijkheden.

Contact

Een mooie tuin is een verlengstuk van uw woning. Maar wanneer deze overwoekerd of bedreigd wordt door een gigantische boom, dan is het plezier ervan verdwenen. Bij Bomen Vercammen zijn we gespecialiseerd om uw boomprobleem meteen aan te pakken. Samen bespreken we de meest gepaste techniek.

Clikc+